fredag, februari 05, 2010

Snabbmat.

Tänk om det fanns snabbmat á la LCHF. Som på den gamla onda kh-tiden. Ibland när huvudet spränger och alla är aströtta hade det milt sagt varit nimt med något att bara slänga in.

Några tips från er läsare?

ILWT.

Trevlig helg.

6 kommentarer:

 1. Äggröra och bacon är en favorit :) går ju till och med att laga samtidigt i samma panna :)

  SvaraRadera
 2. Tack för input =) Tyvärr äter vi det var dag till frukost, blir litet kaka på kaka eller hur man nu ska uttrycka det nu för tiden.

  SvaraRadera
 3. Jag gjorde hamburgare när jag åt LCHF, tog sallad, gurka, tomat och lite lök och la på en tallrik också stekt hamburgare på den med majonnäs. Hur gott som helst!

  SvaraRadera
 4. Imorgon kör jag igång igen med LCHF! Har bestämt mig för att ge det en chans till efter att ha sett hur fin du blivit efter din viktnedgång! Så nu får du allt peppa mig!!!!

  SvaraRadera
 5. Jag älskar hamburgare, särskilt Scans Bistroburgare. Ett bra tips, speciellt om man har grönsaker hemma. Majonnäs och smältost i massor, mmm ....

  Blir majskycklingfiléer i baconlindning med avocado och räkor till förrätt ikväll. Litta vina också kanske, det kan behövas.

  SvaraRadera
 6. På max hamburgare finns det en hamburgare som bara är kött och i stället för bröd så ligger köttet inne i sallad :) alltså helt ok för lchf dieten sen kan man välja vanligt vatten ocg sidesallad till det :)

  SvaraRadera