torsdag, september 24, 2009

Brevet från LCHF-land - De ohungrigas trosbekännelse

Kan rekommendera hugade att ta kontakt med en LCHF-terapeut, eller vad man ska kalla de. Hade det inte varit för kickstarten vi fick, jag och min sambo som inte bara täckte hur och när utan också varför, hade jag kanske (läs: nog) inte suttit här och skrivit.

Dels har LCHF-personen ofta tillgång till rätt mycket mer sofistikerad utrustning*) än man har i badrummet dels kan man ibland behöva råd och dåd.

Men det är klart, ett måttband, en våg (kanske) och en del djävlaranamma kommer man också långt med.

It works if you work it, so work it you're worth it sägs det inom en annan världsomspännande rörelse. Kan appliceras på alla former av överbruk och varför man kan få ett bra liv med måttlighet.

Nog med aforismer nu. Hitta ett sätt att leva du kan tro på, som inte skadar dig själv eller dina kära, skriv en bok om det dra dig tillbaka rik.

Min bok kan heta:

Kebabdieten - utan steg till frihet

Peace och sov gott alla ohungriga; ni andra ta en kvällsmacka =)

*) : man kan stå ut med att inte ha sjunkit mycket i vikt om fettprocenten sjunkit ett par hack.

1 kommentar:

  1. Gonatt själv, du o-hungrige kostbroder ;-)

    Äget själv ingen "fettprocentvåg" men vet att trots endast 1/2kg ner på tre veckor nu så fick jag göra nytt hål i bältet... inåt alltså...

    PS, rik på bokskrivande blir jag aldrig men rik på upplevelser kan hända. Det finns iaf chans till det nu då livet ser möjligt ut i några år till...ds

    SvaraRadera